A Camp

  Distribuiți
  avatar
  Serena
  Fantasy Admin
  Fantasy Admin

  Numarul mesajelor : 1872
  Varsta : 25
  Localizare : Blue fantasy world
  Puncte : 1115
  Data de inscriere : 02/08/2008
  Personaj : Serena Hatsune

  A Camp

  Mesaj Scris de Serena la data de Sam 25 Oct 2008, 11:57

  A Camp : Winter Limited Edition

  Aceasta a doua editie este rezultatul direct al succesului taberei din vara (care a fost prima editie A-Camp). Membrii care au fost ne-au tot intrebat inca din timpul primei tabere cand planuim urmatoarea editie. Am ales sa le raspundem prin A-Camp: Winter Limited Edition!
  Cei care aleg sa ni se alature de pe 29 decembrie 2008 pe 2 ianuarie 2009 vor lua parte la activitati extraordinare, o petrecere de neuitat intre animemaniaci, de Revelion si multe alte jocuri si distractii. Sugeram ca cei care au vrut sa vina in vara si nu au reusit sa o faca acum, pentru ca urmeaza sa ne intrecem pe noi insine. Cat despre cei care au fost si in vara, stim ca vor veni dintre ei toti cei care vor putea.
  Aceasta editie va dura doar 5 zile iar numarul maxim de inscrieri va fi limitat. Am optat pentru calitate si asta ne-a luat din numarul maxim de locuri. Avem 70 de locuri si presupunem ca dupa prima luna de inscrieri lupta pentru un loc in A-Camp va fi acerba.
  Pretul este de 650 RON (din pacate, perioada si serviciile cerute si-au spus cuvantul cand am calculat - mai putin de atat nu s-a putut). Vom fi cazati la Centrul de Agrement Cozla, din judetul Neamt, mai exact in municipiul Piatra Neamt, in zona turistica a urbei, la poalele dealului Cozla, lânga Parcul Zoologic. Speram ca pana week-end-ul viitor sa uploadam poze din camere si din Centru.
  Vom updata in curand site-ul astfel incat sa aflati cum va puteti inscrie, sa vedeti poze si sa va documentati cu privire la WLE. Ca si tura trecuta, vom da rank-uri de moderatori/manageri/security, deci cei din voi care doresc, va rugam anuntati-va din timp.

  Sursa:http://otakucamp.com


  _____________________________
  ~ MyAnimeList ~

  Lulouch addicted <3!He's only mine!Got it?!Good, now back off!

   Acum este: Dum 23 Sept 2018, 13:17