D.Gray-Man

  Distribuiți
  avatar
  Polaris
  Anime Fan
  Anime Fan

  Numarul mesajelor : 117
  Varsta : 24
  Localizare : On the moon
  Puncte : 165
  Data de inscriere : 16/07/2009

  D.Gray-Man

  Mesaj Scris de Polaris la data de Mar 04 Aug 2009, 13:00

  Actiunea se petrece la sfarsitul secolului al 19-lea, iar în prim plan se află Allen Walker, un tânăr exorcist cu un ochi blestemat care trăiește pentru a distruge armele numite Akuma. Acele arme create de Milleneum Earl sunt trimise să "curețe" lumea de oameni. Allen folosește o armă anti-akuma, Innocence, pentru a împiedica distrugerea umanității. Acesta se înrolează într-o organizație numită The Black Order , din care fac parte și alte persoane asemănătoare lui Allen, ce luptă pentru acelși scop, iar astfel lupta împotriva răului începe.

  My opinion:
  Eu am aflat de la cineva despre el și, știind prea bine că persoana respectivă are gusturi în materie de anime, am zis de ce nu? Să fiu sinceră, nu prea am văzut multe episoade- da, știu că anime-ul este terminat- dar în schimb am citit și citesc în continuare manga-ul care este on-going.
  După părerea mea este un anime extrem de reușit, care mi-a plăcut încă de la primul episod. Grafica a fost ok, iar OP/ED au fost și ele în regulă. Plotul mi-a plăcut, este ceva interesant și destul de original.
  Personajele sunt reușite- în special Allen și Lavi, preferații mei. Chiar dacă la un moment dat pare că acțiunea se pierde, ceva apare și face ca totul să fie din ce în ce mai interesant și intrigant.
  Momentan se numără printre animele mele favorite și sper că mă voi apuca din-nou de el- asta mai degrabă după ce termina manga-ul.

   Acum este: Dum 23 Sept 2018, 13:18